Om oss

Det vi er skikkelig gode på er å få andre til å fortelle sine historier. Samtidig er det viktig for oss å skape en god opplevelse for de som er med oss på en måte som kan ha varig betydning.

Selskapets formål er å få frem historier fra grupper og enkeltmennesker som ellers har begrenset adgang til å delta i offentlig debatt i samfunnet, innenfor tjenester de mottar støtte fra, og gi muligheten til å påvirke utformingen av tjenester, lokalsamfunn og politikk rundt dem selv.

Vi har særskilt fokus på barn og unges historier.

Selskapet ble opprettet i 2012 av Merete Grimeland og Therese Byhring. I dag drives selskapet videre av Merete Grimeland.

Styret til WWN består av styreleder Camila Tryti, Marit Erdal, Siv Hatlen Heimdal og Anita Kråkmo.

Menneskene

Merete Grimeland
Daglig leder

Merete har jobbet med digital historiefortelling siden våren 2007. Hun er utdannet medieviter, og har veiledet over 600 mennesker med å fortelle deres historier. Fra forsamlinger på 60 til intime verksteder med 3 deltakere, eller gjennom 1-til-1 veiledning. Alt er mulig så lenge man setter av tid til å lytte.

merete@worldwidenarrative.no

(0047) 95 86 00 26

Therese Holmen
Prosjektleder Oppvekst

Therese er prosjektleder for prosjektet Oppvekst som handler om at  ungdommer og unge voksne deler digitale fortellinger om temaer relatert til oppvekst. Hun leder unge fortellere og hjelper de å dele historiene sine, og er redaktør for alle historiene som kommer ut.

therese.holmen@worldwidenarrative.no

(0047) 406 10 750

Marit Erdal
Prosjektkoordinator
prosjekt Barn på flukt

Marit er prosjektkoordinator for Barn på flukt, et samarbeidsprosjekt med Redd Barna som er støttet av Extrastiftelsen. Barn og ungdom som har vært på flukt skal lage digitale fortellinger med oss så historiene kan deles i skole og omverden så vi forstår bedre. Marit har skrevet en spennende masteroppgave om bruke av digital historiefortelling i et menneskerettighetsperspektiv.

marit@worldwidenarrative.no

(0047) 472 66 062

Edda María Williams Gunnarsdóttir
Digital forteller oppvekst
Amdjed Taleb
Digital forteller oppvekst
Michael Erikstad Nilsen
Digital forteller oppvekst

Vårt narrativ